TERMENI SI CONDITII

Bine aţi venit si multumim pentru accesarea magazinului www.placute-startupnation.ro
Accesarea, vizitarea si / sau achizitionarea de produse de pe www.placute-startupnation.ro presupune ca sunteţi de acord cu termenii şi conditiile site-ului, dupa cum urmeaza: 

1. CONDITII GENERALE
Site-ul placute-informative.ro este un magazin online sub conducerea companiei SC. PRO DIGITAL SKILL SRL, identificata prin CIF : RO 40096870, cu sediul in Strada Aleea Primaverii nr. 10,  ap. 2, Onesti, Bacau, Tel: 0752537716.

2. DATE PERSONALE
O conditie prealabila pentru tranzactionarea pe magazinul nostru on-line cu potentialii clienti, consta in faptul ca acestia ofera anumite date cu caracter personal. In momentul plasarii unei comenzi sunt necesare urmatoarele date: numele complet, adresa de livrare, numarul de telefon mobil (sau orice alt numar de telefon), adresa de e-mail.  Aceaste informatii nu vor fi în nici un fel dezvaluite, transferate, sau vandute unei terte parti, cu excepţia cazurilor impuse de o autoritate publica (instanţa, etc).

 ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.placute-informative.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.placute-informative.ro,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.placute-informative.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. ACHIZIŢIONAREA PRODUSELOR
Caracteristicile produselor la vanzare sunt disponibile on-line la sectiunea descriere iar cei care sunt interesati de informatii suplimentare ne pot contacta folosind formularul de contact, la telefon, sau trimitandu-ne un e-mail la contact@placute-startupnation.ro.

4. ANULAREA UNEI COMENZI
Pentru a anula o comanda (complet sau partial) trebuie trimis un e-mail la adresa contact@placute-startupnation.ro sau pe numarul de telefon 0752537716. Aceasta varianta este posibila pana in momentul in care sunt trimse pe e-mail detaliile livrarii. Din acest moment anularea sau schimbarea comenzii nu mai este posibila. 

5. MODALITATE DE PLATA
Pentru a facilita serviciul de cumparare de pe magazinul online www.placute-startupnation.ro le oferim clieţilor noştri urmatoarea metoda de plata: 

* Plata cash ramburs – Valoarea comenzii este platita la livrare.

6. RETUR
Clientul are dreptul de a returna produsele achiziţionate, fara penalitati sau explicatii, in conditiile în care restituirea se va face în 14 zile de la data primirii comenzii. Se ia in considerare data la care clientul a acceptat şi semnat de primire pentru comanda. In acest caz clientul suportă costurile de transport pentru returnarea produselor. Restituirea se accepta doar daca produsele sunt în aceeaşi conditie în care clientul le-a recepţionat si impreuna cu factura fiscala, chitanta şi restul actelor ce insotesc pachetul. Pentru evitarea inconvenientelor se recomanda inspectarea produselor in timpul receptiei de la curier in scopul de a detecta orice defect vizibil (ex: produs gresit). In conditiile in care doriti returnarea produselor comandate de pe www.placute-startupnation.ro, adresa de restituire este: Str. Aleea Primaverii, nr. 10, ap. 2, Onesti, Bacau.
Dupa receptionarea produselor si verificarea de catre personalul PRO DIGITAL SKILL (3-5 zile lucratoare), rambursarea dvs. va fi procesata si efectuata in termen de 21-23 zile lucratoare. Costurile de transport pentru returnare vor fi deduse din rambursare. 

7. COPYRIGHT
Continutul acestui site apartine de SC PRO DIGITAL SKILL  SRL şi este protejat de legile de copyright si de legea proprietatii intelectuale si industriale. Folosirea oricarui punct fara acordul scris al SC PRO DIGITAL SKILL SRL se pedespseşte conform legii. 

10. GARANTIE SI PIESE DE SCHIMB
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producatorului. 
Toate produsele expuse pe site-ul nostru au o garantie de 12 luni.

Documentele necesare pentru acordarea garantiei

La predarea produsului defect in perioada de garantie, clientul trebuie sa prezinte factura de achizitie.

Garantia nu acopera

  • cheltuielile si riscurile de transport legate de garantia produselor
  • orice modificare adusa produsului pentru imbunatatirea sa fara aprobarea scrisa a producatorului sau vanzatorului
  • intretinerea periodica necesara si reparatia sau inlocuirea de componente care provine dintr-o uzura normala
  • defectele fizice produse in urma socurilor mecanice/termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, arsuri, deformari etc)